De toegift

Reisupdate 7

Verrassing, toch nog een update! We hebben zo´n geweldige dag gehad, dat we het niet kunnen laten om jullie daarvan mee te laten genieten. Een korte impressie van de safari!


Safari

Wat hebben wij een geluk gehad! We hebben meer dieren gezien dan veel mensen in een driedaagse safari: Gnoes, giraffen, zeebra’s, wilde zwijnen, gieren, struisvogels, olifanten, jakhalzen, buffels, stokstaartjes, zijdeaapjes, impala’s, leeuwen, bavianen, adelaars, eekhoorns, een hoop kleurrijke vogeltjes en, heeeeel bijzonder: een cheeta met haar welp, we hebben ze allemaal gespot! En dat allemaal in het prachtige landschap met bomen zoals baobabs en acaciabomen, en de rivier de Tarangire (tara is rivier, gire is wild zwijn) waarnaar het park vernoemd is.

We hopen dat jullie via de updates hebben kunnen meegenieten van onze topreis! We hebben geprobeerd een beeld te geven van onze dagelijkse belevenissen, maar de uitgebreide verhalen, en nog veel meer foto’s, komen morgen met het vliegtuig jullie kant op. Wij, Juul en Roel, zijn in ieder geval supertrots op onze groep: Chayenne, Celia, Marit, Jonne, Joep en Sanne. Jullie hebben lol gemaakt, veel geleerd, veel gezien, veel beleefd en nog veel meer: jullie hebben het geweldig gedaan!